(918) 743-9444

The Blind – on the boards

PROJECT TEAM

PERKINS ARCHITECTURE

BUILDER

OWNER / ARCHITECT

DECORATOR

OWNER + PERKINS ARCHITECTURE

A gravel road. Flutter of light filtering in. The sacred still of the valley.  
There are inherent characteristics to every site influencing that which is built.  
 
This one-bedroom cabin has been commissioned to rest on the south face of a hill overlooking hundreds of acres of wooded valley.  Strategic and efficient planning of each space make only 1,000 sf feel grand and inviting, without sacrificing function.  Design elements like deep overhangs, natural ventilation and thermal massing let the site’s resources to do what they do best.  
 
We look forward to sharing the progress as we continue to develop The Blind.

PREVIOUS PROJECT 5/5

NEXT PROJECT 2/5